Dragoste intr-un vas spart. Seria “Comorile dragostei Sale” 3

  • Taxă unică de livrare: 16 lei.
  • Livrare gratuită: pentru comenzi de minim 150 lei
  • Expediere rapidă: maxim 24 h lucrătoare
  • Suport dedicat: Suntem disponibili oricând pe whatsapp, messenger sau e-mail

Descriere

O impresionanta poveste despre intimitate, respingere, tradare si… speranta

Osea primeste o grea porunca din partea lui Dumnezeu — aceea de a se casatori cu o prostituata si de a arata astfel poporului lui Dumnezeu cat de profunda este dragostea pe care o poarta El lui Israel. Cand se duce sa proclame mesajul Domnului in Israel, Osea afla ca femeia pe care este calauzit sa o ia de sotie este chiar Gomera, prietena lui din copilarie. Dar o gaseste zdrobita si supusa abuzurilor si deloc dispusa sa se increada in el sau in Dumnezeul lui. Cand insa casatoria cu Osea ajunge sa fie unica ei cale de scapare, Gomera face ceea ce se pricepe cel mai bine sa faca — supravietuieste. Poate oare iubirea lui Osea pentru Dumnezeu si dragostea lui Dumnezeu fata de Israel sa restaureze sufletul frant al Gomerei?

Imbinandu-si intr-un mod impresionant cercetarile aprofundate si maiestria de a depana povesti, Mesu Andrews aduce la viata una dintre cele mai tulburatoare si fascinante povesti ale iubirii si iertarii confruntate cu tradari neinchipuit de dureroase.

Aprecieri pentru Mesu Andrews

“Cercetarile intreprinse de Andrews se reflecta in fiecare pagina, sapand adanc in arhivele culturale, istorice si biblice pentru a da nastere acestei povesti fascinante, cu multiple fatete.”

— CBA Retailers + Resources, despre romanul “Dragoste din cenusa”

“Andrews tese o poveste frumoasa, transportandu-i pe cititori intr-un Ierusalim antic, cu o bogata istorie, care insa intampina dificultati in urmarea singurului Dumnezeu adevarat. Romanul acesta este temeinic documentat si bine scris.”

— RT Book Reviews, 4 ½ stele, despre romanul “Cantecul sacru al dragostei

“Andrews insufla viata personajelor sale.”

— Library Journal, despre romanul “Cantecul sacru al dragostei

Mesu Andrews este autoarea romanelor “Dragoste din cenusa” si “Cantecul sacru al dragostei” si castigatoarea premiului ECPA 2012 pentru cel mai bun autor nou. Ea este o vorbitoare activa care s-a dedicat trup si suflet studiului pasionat si intens al Scripturii si care, punandu-si in valoare profunda intelegere si dragoste de Cuvantul lui Dumnezeu, aduce la viata, inaintea cititorilor ei, universul biblic. Scriitoarea locuieste in Washington.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.