In umbra Izabelei. Seria «Comorile dragostei Sale» 4

  • Taxă unică de livrare: 16 lei.
  • Livrare gratuită: pentru comenzi de minim 150 lei
  • Expediere rapidă: maxim 24 h lucrătoare
  • Suport dedicat: Suntem disponibili oricând pe whatsapp, messenger sau e-mail

Descriere

Intr-un regat controlat de femei crude si manipulative, o printesa va descoperi puterea adevarului si a iubirii.

Educata sa fie preoteasa in templul lui Baal, printesa Ioseba isi da toate silintele sa fie pe placul pretentioasei regine Atalia, fiica Izabelei. Dar cand o scrisoare misterioasa sosita din partea profetului Ilie, la vremea aceea mort, prezice nenorocire peste casa imparateasca, Ioseba isi da seama ca ritualurile intunecate pe care le practica au efect cu mult dincolo de taramul guvernarilor omenesti.
Obligata sa se casatoreasca cu marele preot al lui Iahve ca sa promoveze jocurile de putere ale Ataliei si Izabelei, Ioseba patrunde in lumea nefamiliara a Templului lui Iahve. Poate noul ei sot sa-i arate adevarul si iubirea dupa care tanjeste ea? Și poate ea sa-si invinga teama si sa-si salveze familia — si natiunea — iubita?
Cu un talent deosebit, Mesu Andrews aduce la viata Vechiul Testament, scotand la iveala o poveste fascinanta despre puterea dragostei neconditionate.

Aprecieri pentru romanele lui Mesu Andrews

“Mesu Andrews pune laolalta adevarurile scripturale si supozitia istorica, intr-o scriitura mestesugita si documentata, surprinzand climatul spiritual al acelor zile stravechi.”

— CBA Retailers+Resources despre “Dragoste intr-un vas spart”

“Mesu Andrews tese o frumoasa poveste si ii transporta pe cititori in Ierusalimul din vechime, bogat in istorie si traditii, dominat de o cultura ce se straduieste sa-L urmeze pe singurul Dumnezeu adevarat.”

— RT Book Review, 4,5 stele, despre “Cantecul sacru al dragostei”

Mesu Andrews este autoarea romanelor “Dragoste din cenusa”, “Cantecul sacru al dragostei” si “Dragoste intr-un vas spart”. Laureata a premiului ECPA, Mesu studiaza asiduu si cu pasiune Scriptura, aducand la viata universul biblic sub ochii cititorilor sai. Scriitoarea locuieste in Washington. Afla mai multe depre Mesu la adresa www.mesuandrews.com.

Aprecieri pentru “Dragoste din cenusa”

“Andrews recreeaza istorisirea biblica a lui Iov prin ochii femeilor ce i-au ramas loiale. Ea a intretesut credinta nestramutata a acestuia cu determinarea de a-i conduce pe altii spre Dumnezeu, chiar in mijlocul devastarii si restaurarii. Aceasta povestire clasica vorbeste cititorilor in moduri inedite si ne umple de pasiune pentru caile prin care Dumnezeu ne aduce dragostea in viata de zi cu zi.”

— RT Book Reviews, 4,5 stele

“Cercetarile intreprinse de Andrews se reflecta in fiecare pagina, sapand adanc in arhivele culturale, istorice si biblice pentru a da nastere acestei povesti fascinante, cu multiple fatete, ce graviteaza in jurul eroului vechi-testamentar, Iov, si al familiei lui. Ea musteste de dramatism si abunda in principii biblice actuale, legate de gasirea iertarii, nadejdii si tamaduirii.”

— CBA Retailers + Resources

Aprecieri pentru “Cantecul sacru al dragostei”

“Andrews tese o poveste frumoasa, transportand cititorii intr-un Ierusalim antic, bogat in istorie si cutume, a carui cultura intampina dificultati in urmarea singurului Dumnezeu adevarat. Romanul acesta este temeinic documentat si bine scris.”

— RT Book Reviews, 4,5 stele

“Andrews insulfa viata personajelor sale, portretizandu-l pe Solomon, cunoscut pentru cele 700 de soti si 300 de concubine ale sale, ca pe un barbat foarte uman, a carui iubire pentru o singura femeie se ridica mai presus de toate celelalte. Recomandat cititorilor carora le face placere sa citeasca repovestiri biblice pe tema relatiilor dintre barbati si femei, precum cele ale lui Jill Eileen Smith si Francine Rivers.”

— Library Journal

Aprecieri pentru “Dragoste intr-un vas spart”

“Andrews isi calauzeste cititorii catre o intelegere profunda a lucrarii lui Osea. Ea creeaza personaje biblice insufletite, vii, care ne capteaza atentia. Vietile lor devin o tapiserie bogata in care Il gasim pe unicul Dumnezeu adevarat. Autoarea este, fara indoiala, pasionata de calatoria credinciosului ce se reconecteaza cu Dumnezeu. Aceasta lectura insufla viata Bibliei cu o maiestrie deosebita.”

— RT Book Reviews, 4,5 stele

“Mesu Andrews a pus cap la cap adevarurile Scripturii cu supozitia istorica intr-o scriere mestesugita si documentata, surprinzand climatul spiritual al acelor zile stravechi. Admiratorii Bibliei vor gasi in ea o relatare plina de putere a dragostei si iertarii rascumparatoare a lui Dumnezeu, ce isi pastreaza aceeasi relevanta si azi.”

— CBA Retailers + Resources

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.