Indurare aspra

  • Taxă unică de livrare: 16 lei.
  • Livrare gratuită: pentru comenzi de minim 150 lei
  • Expediere rapidă: maxim 24 h lucrătoare
  • Suport dedicat: Suntem disponibili oricând pe whatsapp, messenger sau e-mail

Descriere

“Povestea unei aventuri a intelectului… povestea unei iubiri.” — Los Angeles Times

CONTINE 18 SCRISORI ALE LUI C. S. LEWIS CATRE AUTOR

O nepretuita carte de memorii — castigatoare a premiilor National Book Award si Gold Medallion

“Povestea unei aventuri a intelectului si credintei, povestea unei iubiri… O carte profunda, sincera, despre dragostea umana si divina, patrunsa de realitatea unei relatii si a unei cautari, cu intrebari ce nu pot fi ignorate.”

–Los Angeles Times

“O carte pentru toti aceia care au trait o mare iubire.”

–Christianity Today

“O lucrare inaltatoare, plina de noblete, realizata cu maiestria unui artist adevarat… slefuita de o imaginatie de exceptie si o inteligenta sobra si cu adevarat distinsa.”

–New Oxford Review

“O piatra nestemata… un studiu al convertirii, al iubirii omenesti, al durerii, cu un impact extraordinar asupra cititorului.”

–Eternity

O incursiune rascolitoare in trecut, de la casatoria idilica a sotilor Vanauken, Sheldon si Jean (Davy), pana la descoperirea credintei crestine, care a dus la infiriparea relatiei de prietenie cu C. S. Lewis, si, in final, tragedia mortii premature care a curmat o mare iubire.

SHELDON VANAUKEN este autorul volumelor “Gateway to Heaven”, “The Glittering Illusion” si “Under the Mercy”, o continuare a cartii “Indurare aspra”.

Pentru vizualizarea site-ului dedicat exclusiv acestui bestseller international, si care anunta turnarea unui film dupa acesta, accesati http://www.aseveremercythemovie.com/

Nota autorului

Scrisorile lui C. S. Lewis adresate mie si publicate in aceasta carte au fost daruite Bibliotecii Bodleian din Oxford. Cu exceptia formulei de deschidere si a celei de incheiere, ultima fiind, invariabil, aceeasi: ‘Al tau, C. S. Lewis’, afara de o singura exceptie care este indicata, scrisorile sunt complete, daca nu exista alte precizari. Toate punctele de suspensie ii apartin lui C. S. Lewis. Apendicele de la sfarsitul cartii indica data si locul de unde au fost expediate scrisorile. Cele doua scrisori din Capitolul IV si prima scrisoare (de salut) din Capitolul V au aparut in brosura mea intitulata ‘Intalnire cu Lumina’, (Encounter with Light) (vezi mai jos) cu permisiunea lui C. S. Lewis si nu au copyright. Legatarii Fondului Patrimonial C. S. Lewis mi-au acordat permisiunea non-exclusiva de a publica in cartea de fata ceea ce s-a mai pastrat din scrisorile adresate mie de catre C. S. Lewis; spre ei se indreapta multumirile mele cele mai sincere. In mod normal, dar nu invariabil, C. S. Lewis foloseste prescurtari de genul shd., wd. si cd. pentru should, would, could; v pentru very si wh. pentru which [ar trebui, s-ar cuveni, s-ar putea, f. pentru foarte, c. pentru care]–toate, cuvinte uzuale–iar scrisorile sunt tiparite asa cum le-a redactat el.
Brosura al carei autor sunt, ‘Intalnire cu Lumina’, a fost scrisa prin 1960 si a fost inspirata sau parafrazata dupa un material care apare in Capitolele IV si V. Exemplare ale acestei brosuri se pot obtine de la Wheaton College, Illinois, sau de la Church of the Covenant, Lynchburg, Virginia, Statele Unite.

Poeziile lui Julian sunt publicate cu acordul autorului, Dom Julian O.S.B, Portsmouth Abbey, Portsmouth, Rhode Island.

Toate evenimentele din aceasta naratiune s-au petrecut in realitate, persoanele la care se face referire sunt reale, dialogurile sunt reconstituite–sau citate–din jurnale si sunt foarte aproape de afirmatiile efective. Aveti in fata ochilor o poveste de viata adevarata.

Cuprins

Prolog: Intoarcerea la Glenmerle

Stralucitoarea Bariera (O dragoste pagana)

Umbra unui copac

Intalnirea cu Lumina

Tu esti Imparatul slavei

Bariera este strapunsa

Sub patura ucigatoare de omat

Calea suferintei

Indurarea aspra

Epilog: Moartea a doua

Postfata: Despre cum am scris aceasta carte

Datele scrisorilor lui C. S. Lewis

Index al poeziilor dupa titlu si primul vers

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.