Link-uri utile

Conturi pe rețelele sociale

Informaţii comandă

Privitor la plasarea comenzilor pe AdGift.ro trebuie să ştii câteva aspecte importante. Le voi spune punctual pentru a fi înţelese mai bine:

  • Nu există comandă minimă. Pe AdGift.ro ai libertatea să comanzi atât cât vrei. Noi nu te obligăm să comanzi de o anumită sumă, nici nu avem o taxă de procesare pentru comenzile cu valoare mică. Libertatea este a ta. Comanzi cât ai nevoie. 
  • Toate comenzile trebuie plasate online pe  site-ul www.adgift.ro. Având în vedere reglementările legale (GDPR) este necesar ca dvs. să oferiţi un consimţământ privind prelucrarea datelor dvs. În acest moment, singura modalitate de a ne oferi consimţământul este bifa acceptării atât a Termenilor şi Condiţiilor cât şi a Politicii de confidenţialitate, vizibilă înaintea butonului de finalizare a comenzii.
  • În cazul în care apar erori în procesul de finalizare a comenzii sau aveţi nevoie de îndrumare, puteţi să ne contactaţi oricând pe whatsapp. (click pe iconița whatsapp din dreapta jos a paginii).
  • În cazul produselor personalizabile este necesar mai întâi să încărcaţi pozele/scrieţi mesajul, apoi să adăugati produsele în coş. Pentru a afla mai multe despre cum personalizaţi un produs clic aici.

Etapele procesului de comandă

  1. Adaugă pozele sau textul tău (Valabil doar dacă produsul este personalizabil). Click aici pentru a citi etapele personalizării. 
  2. Adaugă produsul în coș. (în pagina de coș ai posibilitatea de a modifica cantitatea produsului.) După ce ai stabilit cantitatea click pe “Continuă cu finalizarea comenzii”
  3. Introdu datele de facturare și livrare. Pe aceasta pagină ai opțiunea de a te loga într-un cont deja existent sau de a creea un cont nou. Tot aici selectezi metoda de livrare și de plată și bifezi că ai citit și că ești de acord cu termeni și condiții sitului web.
  4. Click pe “Plasează comandă”

Spor la cumpărături!