Link-uri utile

Conturi pe rețelele sociale

Informaţii livrare

Cu cine livrăm?

AdGif.ro este un atelier de creaţie a cadourilor. Noi nu livrăm produsele noastre. Sarcina logistică este în responsabilitatea partenerilor noştri curieri. În momentul de faţă lucrăm în parteneriat cu următoarele firme de curier: Sameday, DPD, Cargus, Nemo Express şi GLS.

Care sunt criteriile de alegere a curierului prin care îţi trimitem coletul?

Precum am precizat anterior lucrăm în parteneriat cu 4 firme de curier. În funcţie de adresa ta sistemul nostru alege care este cea mai bună opţiune de livrare pentru tine. Criteriile alegerii sunt:

  • Timpul de livrare. Ştim că teoretic toate firmele de curier susţin că livrează în 24 h de la primirea coletului. În practică nu este chiar aşa. O firmă de curier poate livra repede într-o anumită zonă, dar poate avea întârzieri mici sau mari in altă zonă. De aceea, softul de logistică selectează curierul care livrează cel mai repede în zona ta. Cu toate acestea, este posibil ca firma de curier aleasă să nu îţi livreze mereu în 24 h. Trebuie să îi înţelegem şi pe ei. Uneori sunt aglomeraţi,  de aceea te rog să iei în calcul un timp de livrare de 24 – 48 h de la data expedierii.
  • Preţ mic de livrare. Trebuie să ştii faptul că, chiar dacă avem o taxă unică de livrare de doar 16 lei, nicio expediţie nu costă atât de puţin. Costul livrării coletului tău este mult mai mare, dar diferenţa de preţ o plătim noi. Firmele de curier percep şi taxă pe km suplimentar. O astfel de taxă (de cele mai multe ori) este chiar încă o data taxa de livrare. Pentru a-ţi face un mic cadou achităm noi: 1. Diferenţa dintre pretul expediţiei şi preţul plătit de tine, 2. Taxa pe km suplimentari (dacă e cazul) şi 3. Toată livrarea dacă comanzi de minim 150 lei. De acee, softul de logistică selectează curierul care taxează cel mai puţin expediţia ta. În acest mod încercăm să optimizăm cheltuielile interne. 

Cât costă livrarea?

După cum am precizat mai sus, tu ai următoarele taxe de livrare:

  • 16 lei pentru comenzi cu valoare maximă de 149 lei
  • 0 lei pentru comenzi cu o valoare de minim 150 lei 

În cât timp se livrează?

În atelierul nostru încercăm să procesăm comenzile cât mai rapid posibil. Important e să ştii că noi procesăm comenzile în ordinea primirii. De aceea este posibil ca în perioadele aglomerate să nu îţi procesăm comanda în ziua primirii. Procedural toate comenzile sunt procesate şi expediate în 24 h lucrătoare. Livrarea durează în funcţie de cât de aglomerat e curierul, de aceea ia în calcul 24 – 48 h de la expediere. 

Dacă ai plasat o comandă dar livrarea întârzie, ne poţi contacta folosind pagina de contact. Nu promitem că rezolvăm, dar promitem că încercăm.

Dacă vrei să aflii informații privitoare la statusul livrării, te rog să ne contactezi folosind pagina de contact