Primavara inimilor noastre – Denise Hunter

32 lei

  • Taxă unică de livrare: 16 lei.
  • Livrare gratuită: pentru comenzi de minim 150 lei
  • Expediere rapidă: maxim 24 h lucrătoare
  • Suport dedicat: Suntem disponibili oricând pe whatsapp, messenger sau e-mail

Primăvara inimilor noastre este poveste minunată, plină de tensiune emoțională.“

— Francine Rivers, autoarea bestsellerului Răscumpărată prin iubire

Când Noah și Josephine descoperă că divorțul lor nu a fost niciodată finalizat, viețile le sunt date peste cap.

În urma divorțului, Noah a renunțat la slujba lui de vis și s-a stabilit la o fermă de cai izolată din Blue Ridge Mountains, în nordul Georgiei, punând distanța de care avea nevoie între el și fosta iubire a vieții lui. Pe neașteptate însă primește o scrisoare de la Fisc din care află că încă este căsătorit. În confruntarea cu Josephine, află că aceasta omisese să parcurgă ultimul pas al procedurii de divorț și că, în fapt, ei sunt în continuare căsătoriți.

La rândul ei, nici Josephine nu este mai încântată de veste. Poate că este vinovată pentru mariajul eșuat – și pentru divorțul de mântuială –, dar inima îi este tot atât de zdrobită ca a lui, chiar dacă el nu ar crede-o niciodată. Însă cu cât amândoi lasă mai rapid în urmă această căsătorie, cu atât le va fi mai bine.

Dar când Josephine duce actele de divorț la ferma lui Noah, cei doi rămân prinși în cabana lui de cel mai greu viscol din ultimele zece primăveri. Constrâns de împrejurări să stea împreună cu ea, Noah este supus unui test de anduranță. El se luptă cu resentimentele și cu o atracție neechivocă față de soția lui – care rămâne frumoasă, curajoasă și mai fascinantă decât oricare altă femeie pe care a cunoscut-o vreodată.

Pe măsură ce sunt puși față în față unul cu altul și cu trecutul lor comun, ies la iveală răni vechi și spiritele se încing. Dar, puși în situația să înfrunte viscolul de afară, sunt nevoiți să se bizuie unul pe altul așa cum nu au mai făcut-o până atunci. Josephine îi face, în sfârșit, destăinuiri despre trecutul ei, iar Noah își dă seama că ea nu a fost niciodată iubită în mod necondiționat – de nimeni, nici măcar de el. Va accepta el provocarea de a-i recuceri inima? Își poate ea găsi, în sfârșit, curajul de a se încrede în el?

*  *  *

Primăvara inimilor noastre este o poveste de care te îndrăgostești. Personaje veridice, mize ridicate și o chimie sufletească puternică se îmbină dând naștere unei emoționante povești despre reconciliere. Cititorii vor empatiza cu trecutul tragic al lui Josephine, pregătindu-se pentru un final fericit, pe măsură ce rănile vechi fac loc unor noi începuturi.“

— Brenda Novak, autoare a unor bestselleruri NewYork Times

 

Informații suplimentare

Brand

AdGift

Editura

Kerigma

Autor

Denise Hunter

Tip produs

Cărți

An publicare

2019

Produs pentru

Bărbați, Femei

Dimensiuni

14.5×20.5 cm

Copertă

Paperback

Număr pagini

244

ISBN

978-606-8626-58-1

Condiție

Nou

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.