Scrisorile Lordului Foulgrin [scrisori pentru nelinistea noastra]

  • Taxă unică de livrare: 16 lei.
  • Livrare gratuită: pentru comenzi de minim 150 lei
  • Expediere rapidă: maxim 24 h lucrătoare
  • Suport dedicat: Suntem disponibili oricând pe whatsapp, messenger sau e-mail

Descriere

“Urasc cartea asta!”… spune diavolul

Tinta lui esti tu.

Cunoaste-ti dusmanul.

Citeste-i corespondenta.

Tii in mana un document interzis oamenilor. Aceste scrisori clasificate contin strategiile de lupta ale agentilor raului care planuiesc sa te insele si sa te distruga. Si apoi sa-ti distruga si familia. Citeste cu atentie fiecare cuvant. Pentru ca miza este vesnicia ta.

“Cel mai sigur drum spre iad este cel parcurs treptat — panta lina, cararea usoara, fara cotituri bruste, fara borne kilometrice, fara indicatoare de circulatie.”

— C. S. Lewis

Prolog

Vanatoarea

Daca Jordan Fletcher nu era fericit, era numai din cauza ca avea nevoie de altceva. Pentru el fericirea era imediat dupa colt. Toata viata nu facuse altceva decat sa o vaneze dupa urmatorul colt… si iar dupa urmatorul, si iar, si iar.

Nu stia insa ca in tot acest timp cat el vana fericirea, altcineva il vana pe el.

Aprecieri

Scrisorile Lordului Foulgrin este o aparitie editoriala binevenita care se adauga sferei literaturii crestine de fictiune. Randy Alcorn ne reaminteste ce inseamna pentru crestini sa fie angajati in razboiul cu «capeteniile si domniile care sunt in locurile ceresti». Scrisorile Lordului Foulgrin insa nu-i trimite pe cititori sa caute demoni sub fiecare pat-ii trimite la locul corect, studiul Cuvantului lui Dumnezeu.”
—Chuck Colson, fondator, Prison Fellowship Ministries
Autor al How Now Shall We Live? [Cum vom trai acum?]

“In bine cunoscutul stil al lui C. S. Lewis, Randy Alcorn demonstreaza ca Satan este un mincinos si demonii lui sunt maestri in tactica inselarii. In Scrisorile Lordului Foulgrin vedem cum planuiesc demonii sa ne distruga, sa ne tina departe de Dumnezeu si sa ne faca neroditori. Daca sunteti interesati in a intelege mai bine strategia lui Satan si a reusi sa-i rezistati cu mai mult succes, atunci trebuie sa cititi cartea aceasta.”

—Tim La Haye, coautor al ciclului Left Behind [Cei parasiti]

“Prin Scrisorile Lordului Foulgrin, Randy Alcorn devine autorul celei mai neobisnuite si importante investigatii a gandirii demonilor de la Scrisorile lui Zgandarila incoace. Pentru un autor crestin consacrat nu este usor sa redea in mod realist lumea duhurilor, dar Alcorn reuseste sa capteze atentia cititorilor intr-un mod neobisnuit. Cartea aceasta deranjeaza, stimuleaza si lumineaza.”
—Dr. James Kennedy, pastor senior, Coral Ridge Presbyterian Church,

Autor al Evangelism Explosion [Explozia evanghelizarii]

Scrisorile Lordului Foulgrin este plina de scenarii care pun cititorul pe ganduri, concluzia fiind ca suntem fiinte spirituale care traiesc in mijlocul unui razboi spiritual. Alcorn descrie de o maniera plastica luptele dintre ingerii lui Dumnezeu si fortele celui rau. Prezentarea pe care o face strategiilor diavolului ne reaminteste ca Satan da tarcoale ca un leu, cautand sa-i inghita pe cei ce se incred in Dumnezeu. Recomand cu caldura aceasta carte!”
—Paul Eshleman, director, Proiectul filmului ISUS,
Autor al The Touch of Jesus [Atingerea lui Isus]

“Cand carte aceasta extraordinara va intra la tipar, in birourile conducerii iadului va avea loc o intalnire de gradul zero. Randy Alcorn va fi printre primii pe lista lui Satan, asa ca veniti sa ne rugam pentru el. Cuvantul lui Dumnezeu spune clar ca nu trebuie sa fim in necunostinta de schemele lui Satan. Cartea aceasta ne este de mare ajutor tocmai pentru asa ceva. Diavolul nu se bucura deloc de ea. Atentie! O carte deosebit de importanta, care ii poate lega pe demoni!”

—George Verwer, fondator si director, Operation Mobilization
Autor al Out of the Confort Zone [Parasiti confortul]

“De cand am realizat coperta pentru This Present Darkness [Acest intuneric de azi] si Angelwalk [Plimbarea unui inger] n-am mai citit o carte care sa ma faca sa privesc peste umar in timp ce o citesc. Nu o data m-am infiorat recunoscandu-ma prins in plasa vrajmasului si invins de siretlicurile lui. Daca modelul lui Randy pentru Scrisorile Lordului Foulgrin este Scrisorile lui Zgandarila, atunci am curajul sa spun ca ucenicul si-a depasit maestrul.”

—Ron DiCianni, grafician,
Autor al Beyond Words [Dincolo de cuvinte]

Scrisorile Lordului Foulgrin este o realizare de exceptie. O carte care trebuie citita. As fi vrut s-o fi citit cu mai multi ani in urma, inainte sa fiu o jucarie la discretia schemelor lui Satan. Randy Alcorn nu-si cere scuze pentru adevarul care radiaza de pe fiecare pagina a cartii lui. Ne reaminteste, asa cum numai el poate face, ca noi nu luptam impotriva carnii si a sangelui. Recomand cu caldura aceasta carte oricarei persoane care vrea sa creasca spiritual.”

—Terri Blackstock
Autor al Private Justice [Justitie privata]

“Pavel ne indeamna sa «tinem piept impotriva uneltirilor diavolului». Prietenul meu Randy Alcorn reuseste sa dea pe fata aceste uneltiri, pentru ca noi sa fim mai bine pregatiti sa stam tari, sa invingem raul si sa-l reprezentam cu credinciosie pe Isus Hristos.”

—Luis Palau
Evanghelist international
Autor al Where Is God When Bad Things Happen? [Unde este Dumnezeu cand se intampla lucruri rele?]

“Imi place tot ce scrie Randy Alcorn. Scrisorile Lordului Foulgrin imi aduce aminte de Scrisorile lui Zgandarila, fiind un ecou al teologiei solide, al psihologiei patrunzatoare si al creativitatii literare a lui C. S. Lewis. Cartea este deopotriva provocatoare si incurajatoare, o chemare de a ne trezi la realitatea raului din circumstantele vietii de zi cu zi si, mai ales si inainte de toate, o declaratie puternica a promisiunii lui Isus ca acei care se incred in El vor birui orice lucrare a intunericului.”

—Ron Mehl
Autor al God Works the Night Shift [Dumnezeu lucreaza in schimbul de noapte]

“Randy Alcorn a adus in secolul douazeci si unu conceptul esential din Scrisorile lui Zgandarila, de C. S. Lewis. Scrisa intr-un stil clar, captivant, Scrisorile Lordului Foulgrin este in acelasi timp placuta, fascinanta si edificatoare. Este o carte deopotriva pentru credinciosi si pentru necredinciosi, pentru crestini tineri si crestini maturi. Ma rog sa n-o uit niciodata.”

—Angela Elwell Hunt
Autoare a The Immortal [Nemuritorul]

Randy Alcorn este autorul a paisprezece carti, cinci dintre ele bestselleruri, printre care Deadline [Scadenta], Dominion [Teritoriul] si Edge of Eternity [Marginea vesniciei]. Fost pastor, in prezent este director fondator al organizatiei Eternal Perspectives Ministries cu sediul in Gresham, Oregon, SUA. Este de asemenea un binecunoscut mentor si vorbitor la confe-rinte. Randy cu sotia sa, Nanci, locuiesc in Gresham. Au doua fiice, Karina si Angela.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.