Si El a locuit printre noi – A.W. Tozer

25 lei

Disponibil pentru precomandă

  • Taxă unică de livrare: 16 lei.
  • Livrare gratuită: pentru comenzi de minim 150 lei
  • Expediere rapidă: maxim 24 h lucrătoare
  • Suport dedicat: Suntem disponibili oricând pe whatsapp, messenger sau e-mail

Învățături din Evanghelia după Ioan

A. W. Tozer (1897-1963) a fost teolog autodidact, pastor și autor al unor scrieri care continuă să incite intelectul și să entuziasmeze sufletul credinciosului de azi. Tocmai de aceea, am creeat pe AdGift.ro o categorie specială de cărți scrise de celebrul autor.

“Cuvantul S-a facut trup si a locuit printre noi. […] si noi am privit slava Lui…” (Ioan 1:14)

In aceasta vreme a internetului si a barfelor pe seama celebritatilor, avem mult prea putine ocazii de a ne retrage din agitatia vietii cotidiene si a contempla cu adevarat tainele adanci ale lui Dumnezeu. Dar iata un asemenea gand:

“Cuvantul S-a facut trup si a locuit printre noi.”Daca aceasta concisa (dar consistenta) afirmatie a lui Ioan, ce descrie intruparea lui Dumnezeu, nu va misca, trezind in voi uimirea si veneratia, atunci ganditi-va la urmatorul lucru: cum a putut Divinitatea — cea fara de inceput si fara de sfarsit — sa treaca prapastia ce desparte ceea ce este Dumnezeu de ceea ce nu este Dumnezeu? Cum a putut infinitul sa devina finit? Cum a putut ceea ce nu are limita sa Isi impuna limite? Mare e taina Intruparii!

“Si El a locuit printre noi” prezinta glasul Dr. Tozer intr-un mod unic – ca un mare invatator ce apreciaza natura mistica a Evangheliei dupa Ioan, ramanand totusi cu picioarele pe pamant doctrinal solid. Explicatiile sale calauzite de Duhul Sfant va vor avanta gandul spre atmosfera rarefiata a adorarii Celui care S-a facut trup pentru ca noi sa-L putem cunoaste, sa devenim ai Lui si sa ne inchinam Lui pe vecie.

 

Informații suplimentare

Brand

AdGift

Editura

Kerigma

Autor

A.W. Tozer

Tip produs

Cărți

An publicare

2014

Produs pentru

Bărbați, Femei

Dimensiuni

14.5×20.5 cm

Copertă

Paperback

Număr pagini

169

ISBN

978-973-8960-99-2

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.