Tablou Faith can move mountains

40 lei100 lei

Golește
  • Taxă unică de livrare: 16 lei.
  • Livrare gratuită: pentru comenzi de minim 150 lei
  • Expediere rapidă: maxim 24 h lucrătoare
  • Suport dedicat: Suntem disponibili oricând pe whatsapp, messenger sau e-mail

Tablou cu ramă de lemn Faith can move mountains

Tuturor ne plac decorațiunile; mai ales cele care transmit și un mesaj aparte. Tablourile sunt acele tipuri de decorațiuni care pe de-o parte înfrumusețează încăperea, pe de altă parte pot transmite un mesaj încurajator celor care îl privesc. De aceea, am creat special pentru tine o serie de tablouri personalizate cu mesaj creștin.

Tablourile au rama fabricată din MDF de culoarea natur. (IMPORTANT! Culoarea ramei poate fi ușor diferită de la monitor la monitor) Cele mari se agață de perete, cele mai mici au și opțiunea de a fi așezate pe suportul propriu.

Conform Scripturii credința este acea încredere neclintită în lucrurile care nu se văd. Prin “lucrurile care nu se văd” putem înțelege: rezolvarea unei probleme, vindecarea trupească, întoarcerea la credință a unui apropiat nouă, o nevoie împlinită, etc. Toate aceste lucruri invizibile pot deveni vizibile celui care crede.

Tabloul Faith can move mountains are rolul de a-ți aduce aminte învățătura Scripturii, care spune: Dacă ai credință, Dumnezeu poate mișca și munții pentru tine. Deseori Hristos a spus celor din vremea Lui: “Crede numai!” Acesta este și mesajul tabloului.

Informații suplimentare

Brand

AdGift

Tip produs

Tablouri

Material

MDF

Culoare

Natur

Dimensiuni

13 x 18 cm, 21 x 30 cm, 30 x 40 cm, 50 x 70 cm

Condiție

Nou

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.